Δύο διαδοχικές εκδηλώσεις για την προώθηση και προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας υπό τον τίτλο «Μαγειρεύουμε στις Ρίζες μας», διοργανώνει η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ – ΑΟΤΑ), στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 17 Ιουνίου 2025.
Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER και θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65), στην αίθουσα Timber Hall.
Η πρώτη εκδήλωση θα αρχίσει στις 11.00’ το πρωί και αφορά στην προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας.
Η δεύτερη εκδήλωση θα αρχίσει στον ίδιο χώρο στις 13.30’ και αφορά στην ενημέρωση των επαγγελματιών του επισιτιστικού κλάδου στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονική Κουζίνα.
Και στις δυο εκδηλώσεις κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ambassador προβολής, σεφ, Θοδωρής Κουρατζόγλου, ο οποίος μαζί με άλλους ομιλητές και ειδικούς θα αναδείξουν τις πτυχές της Μακεδονικής Κουζίνας.
Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσουν αντιπροσωπευτικά πιάτα της Μακεδονικής Κουζίνας από τη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος